DEMISIA NEGOITA !

Totalul afișărilor de pagină

emag

22.06

marți, 8 mai 2012

CATEAUA CONGELATA pe treptele PALATULUI POSTEI sau “Oamenii de cultură apreciază statuia lui Traian de la Muzeul de Istorie”

 Am pus cateva intrebari pe aceasta tema CATEAUA CONGELATA pe treptele PALATULUI POSTEI :

Are acceptul Comisiei Monumentelor Istorice a- amplasarea acestei creatii pe scarile cladirii Postei Centrale / actulamente Muzeul National ? Sau este un alt blat al doctorului- general-primar ? Consiliul General a aprobat cheltuiala ? Multe intrebari mai vin , sa vedem si raspunsuri !
Ilinca Macarie mi-a dat replica :

De acolo am luat doar comentariile .Atat.

Responses to “Oamenii de cultură apreciază statuia lui Traian de la Muzeul de Istorie”

  1. Silvia Vasile: / 3 mai 2012 la 9:12
    Este vorba de Traian Basescu,nu imparatul,cu buldogul in brate,adica Blaga;un mesaj referitor la urmasul lui Basescu la conducerea PDL.Mesajul e pentru Boc,iar Sorin Oprescu trebuie sa trimita statuia la Cluj Napoca,deoarece Boc nu mai e in Bucuresti!
    • e cazul sa isi faca o lista cu ulitimele dorinte, sa plece sa s-i le indeplineasca si sa ne lase in pace!
    • popalie: / 3 mai 2012 la 14:52
      Oprescu nu a facut main nimic pentru bucuresti indiferent cat se vaita el ca pdl e de vina atunci de ce a mai candidat ca primar ca si dupa inca 4 ani o sa zica ca usl-ul e de vina daca o sa aiba majoritate in consiliu si daca nu o sa le mai dea contracte la usl aia nu o sa ii sustina proiectele si incepe din nou ca a vrut sa faca dar nu a fost lasat , asa ca sunt satul de cat a furat oprescu la stadion, iar la gazon si altele.
    • mafiotul de oprescu si usl care au rupt bugetul capitalei la toate proiectele bucrestiului au saracit bugetul cu costuri de 2-5 ori mai mari , cred ca a venit timpul sa dam votul unei persoane care se pricepe la curatenie si acesta este prigoana.
  2. “Nu am văzut niciodată nimic mai grotesc, un lup cu un cap de pitbull, ţinut în braţe de un tip care este vizibil jenat de nuditatea sa”. am ajuns de rasul lumii din cauza lui oprescu!
  3. ciresica: / 3 mai 2012 la 10:02
    Capitala arată ca un sat alandala, dezvoltat haotic, unde „ești mușcat de câini pe stradă, ești jecmănit de taximetriști la gară sau la aeroport ori ți se ridică mașina abuziv“. banii sunt cheltuiti aiurea sau probabil furati!
  4. Oprescu, este cancerul Capitalei!
    Oprescu, n-a facut nimic in cei 4 ani la PG!
    Oprescu, este cel mai mare hot, cel mai risipitor PG din istoria Capitalei!
    Oprescu, a triplat costurile la fiecare lucrare si pana la urma tot prost au fost facute!
    Oprescu n-a avut niciun proiect serios, decat SUSPENDATA!
    Oprescu, este o beizadea comunista, fiu de securit imputit care a distrus vieti!
    Oprescu, este banditul care a furat banii prin firmele lui din Grecia si Cipru!
    Oprescu, este smecherul care a distrus vieti la Sighet prin firma lui capusa!
    Oprescu are averi colosale, mai nou case de vacanta in Grecia!
    Oprescu are off=shotre in Cipru, iar conturile in Elvetia!!

  5. Oprescu, a ajuns medic datoarita lu’ tac’su securistul, deoarece lui nu i-a placut cartea!
    Oprescu, a fost ajutat si de generalul securist Fica cu repartitia in Bucuresti, altfel pleca la Falticeni!
    Oprescu, este un parventit ordinar si odios, care va minte ranjind la voi!
    Oprescu, este cel mai mare bandit si hahalera cu asta a reusit sa va i-a mintile!
    Oprescu, este un homosexual odios, care mai si arata public orientarea!
    Oprescu, a acaparat toate spitalele din Capitala prin firmele de medicamente si accesorii medicale.. Aceste firme le are impreuna cu fosta sotie securista…

  6. Oprescu nu ne poate prosti si pacali cu o statuie facuta inainte de alegeri…! Oprescu timp de 4 ani si-a batut joc de Bucuresti si de bucuresteni!! Acest om nu merita nimic! Ne-am saturat de combinatiile lui murdare facute prin intermediul spitalelor pe care le are in subordine, ne-am saturat sa rada toata lumea de capitala noastra… NE-AM SATURAT DE MIZERIA DE OPRESCU!
  7. Oprescule, statuia asta este facuta pe chipul si asemanarea ta! Parca ar fi clona ta..! In ziua cand vom scapa de oprescu, adica pe 10 iunie, vom sarbatori cu totii!! Oprescu doar s-a prefacut ca este primarul capitalei timp de 4 ani, dar nu a realizat absolut nimic.. a taiat panglicile proiectelor celor dinaintea lui.. oprescu sa-si ia adio de la bucuresti si de la primaria capitalei!!
  8. Oprescu!!! Au ma doare!!!! a fost o calamitate pentru Bucuresti. M-am saturat. Vreau un primar care sa fie gopodar si sa nu viseze cai verzi pe pereti si autostrazi suspendate paralele pe raza. Un primar care sa nu arunce bani aiurea pe gazonul stadionului. Un primar care sa nu se creada in reinacarnarea lui Ceausescu si sa darame aiurea inclusiv cladiri clasate ca monumente istorice.Un primar care sa aloce fonduri transportului in comun si Radet si nu pentru constructii aiurea dar de unde ies comisione. Un primar care sa nu mai sponsorizeze cu bani municipali pe Vangheie care este.
  9. Averea săracului şi cinstitului Oprescu, peste 210 miliarde lei numai în imobile
    - Conform declaraţiilor de avere, Sorin Oprescu este fericitul posesor a două terenuri, unul în Ciolpani, altul la Predeal. Şi a două imobile: unul în Ciolpani, cu o valoare declarată de 46 miliarde lei vechi. Altul în Bucureşti, cu o valoare declarată de 58 miliarde de lei vechi
    - obiecte de artă, bijuterii şi obiecte de cult în valoare totală de 50.500 euro
    - un împrumut acordat fratelui său, de 87.000 de euro.
    Toate acestea în lumina unor surse de venit declarate de 776 milioane de lei vechi anual!!!!!!!!!!!
    - vila din Primăverii este evaluată la 2,5 milioane euro

  10. vila din Primăverii este evaluată la 2,5 milioane euro
    - cea de la Ciolpani la un milion. Dacă adăugăm şi casa din Maxim Gorki, atunci vorbim de proprietăţi imobiliare care se ridică la suma de aproximativ 6 milioane de euro, echivalent a aproximativ 210 miliarde lei vechi. Adică mult peste valoarea declarată şi foarte mult peste veniturile declarate oficial. A doua chestiune suspectă este aceea că, orice ai face, ultima declaraţie de avere depusă la Senat nu poate fi accesată.
    Alt aspect IMPORTANT: un lucru puţin cunoscut despre Oprescu este faptul că, de-a lungul vremii, a purtat un război fără menajamente împotriva doctorului Raed Arafat, „părintele SMURD“, pe care a încercat să-l saboteze prin orice mijloace. Miza au constituit-o, evident, banii.

  11. Bucurestiul are atat de multe probleme si nevoi, iar oprescu face statui!? Mai este o saptamana pana la finala europa league si noi avem caini peste tot, capuse, mizerie pe strazi iar oprescu a inaugurat o statuie urata si hidoasa!!?? Asa ceva nu se poate…
  12. Acest individ cu numele de oprescu nu a facut altceva in ultimul an decat sa construiasca o statuie banala si urata, de care rad toti strainii! Dar de capuse, de caini, de cersetori, de oamenii care au pus monopol pe parcarile publice de ce nu se ocupa!? nu de statui au nevoie bucurestenii…
  13. Oprescu nu a realizat nimic timp de 4 ani iar acum a facut o statuie si se asteapta sa fie reales primar!? Bucurestenii nu sunt prosti sa-l mai voteze si a doua oara.. pe 10 iunie vom scapa de oprescu!
  14. Cu o statuie nu se face primavara.. Bucurestenii nu au nevoie de statuile urate si hidoase ale doctorasului! Cu siguranta nu va mai fi ales pentru ca nu a facut nimic pentru acest oras, capitala noastra nu a progresat deloc de cand este el primar..
  15. Oprescule, ia-ti statuia si pleaca de la primarie!! In bucuresti cainii sunt o problema, capusele care musca zilnic oamenii.. Soselele, blocurile care cad peste oameni plus multe altele… Bucurestiul nu duce lipsa de statui!
  16. http://www.inpolitics.ro/olguta-vasilescu-unpr-si-a-semnat-condamnarea-la-moarte-art66318.aspx#
    Când au semnat protocolul cu USL şi, implicit, susţinerea uninominalului pur, uneperiştii lui Gabriel Oprea şi-au parafat „condamnarea la moarte”, afirmă senatoarea pesedistă Lia Olguţa Vasilescu, care e de părere că, la alegeri, UNPR o să dispară.
    „Ma distreaza cat de mult se lauda UNPR cu protocolul semnat (cu USL n.n.). Nici nu realizeaza ca si-au semnat condamnarea la moarte, cand s-au angajat sa sustina uninominalul pur! Cu 1 la suta cat au… Aduceti crucea si coroana! Urmariti si imaginile cu Victor Ponta la semnare. Efectiv, a luat-o la fuga dupa ce a semnat Oprea… UNPR-istii stateau jos si nu-si reveneau din soc, ca nu sta macar sa dea mana cu ei. Asteptau un nou premiu pentru tradare sau ce?”, întreabă Olguţa Vasilescu, pe Facebook

  17. Frumosul este in totalitate subiectiv. Cineva mai sus motiva lipsa aprecierilor pozitive la adresa acestei lucrari cu lipsa de educatie. E o prostie sa ai pretentia ca toti romania sa fie extaziati la vederea acestui monument. Dupa mine (un roman “fara educatie”) acest monument e o lipsa de educatie artistica din partea creatorului. E amalgam de idei, simboluri puse impreuna (sa fie acolo, sa aiba criticii ce povesti, exact ca in monologul lui TOMA CARAGIU in fata unui tablou) fara ca rezultatul sa fie ceva frumos.
  18. Când au semnat protocolul cu USL şi, implicit, susţinerea uninominalului pur, uneperiştii lui Gabriel Oprea şi-au parafat „condamnarea la moarte”, afirmă senatoarea pesedistă Lia Olguţa Vasilescu, care e de părere că, la alegeri, UNPR o să dispară.
    „Ma distreaza cat de mult se lauda UNPR cu protocolul semnat (cu USL n.n.). Nici nu realizeaza ca si-au semnat condamnarea la moarte, cand s-au angajat sa sustina uninominalul pur! Cu 1 la suta cat au… Aduceti crucea si coroana! Urmariti si imaginile cu Victor Ponta la semnare. Efectiv, a luat-o la fuga dupa ce a semnat Oprea… UNPR-istii stateau jos si nu-si reveneau din soc, ca nu sta macar sa dea mana cu ei. Asteptau un nou premiu pentru tradare sau ce?”, întreabă Olguţa Vasilescu, pe Facebook. (R.G.)

    http://www.inpolitics.ro/olguta-vasilescu-unpr-si-a-semnat-condamnarea-la-moarte-art66318.aspx#
  19. leonte: / 4 mai 2012 la 7:44
    @mioara, marcel, cristi, olga, horia, alecu, oana etc. mai pe scurt: mai dobitoaco, rade si curul de tine cand te vede cum te straduiesti sa postezi mesaj dupa mesaj sub diverse nume. de la ce partid esti? ppdc sau pdl? acelasi lucru, in fond. ar trebui sa te dea afara imediat: esti atat de dobitoaca, incat nu stii nici macar sa fii discret/a.
  20. Lucrarea este valoroasa , din pacate locul ales , amplasamentul , prin clasicitatea arhitecturii inconjuratoare , nu este potrivit ! Este un ghiveci urbanistic pe care , din pacate nu inteleg de ce colegii artisti nu l observa , poate din lipsa unui rafinament estetic si al exercitiului unei habitudini echilibrate , poate educatia , stilul !
  21. Marele critic ignora ca o intelectualitate care a ratat recuperarea Basarabiei nu mai are dreptul la mauvaises plaisanteries cu simbolurile nationale, dna rector uita ca francezii nu l-au expus pe Balzac gol-golut in strada, iar autoarea de manual de-a cincea, care tocmai a luat la misto in Historia dacismul, n-are neam mila de profesoarele duse cu elevisorii la muzeu.
  22. grigs1981: / 4 mai 2012 la 19:41
    Daca distinsii cunoscatori spun ca noi suntem prosti…de ce nu-si baga ei statuia undeva…unde sa o vada numai dansii cand vor,fara s-o expuna public pe o artera centrala bucuresteana!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

ioan.victor.dragan@gmail.com

IMNUL REGATULUI ROMANIEI

bucuresti 1944

m

Create gif animations.

bucuresti flickriver

View most interesting 'bucuresti' photos on Flickriver