DEMISIA NEGOITA !

Totalul afișărilor de pagină

emag

22.06

marți, 17 aprilie 2012

Sa-l sustinem pe NICUSOR DAN pentru alegerile de la 10 iunie !


Salut!

Sunt Nicusor Dan, presedintele Asociatiei Salvati Bucurestiul. Pentru cei care nu cunosc Asociatia noastra, spun doar ca am castigat 23 de procese impotriva primariilor din Bucuresti, prin care am oprit fie defrisari de parcuri, fie demolari de cladiri istorice, fie constructii nepotrivite.

Atat cat am putut, vreme de 4 ani, am obtinut rezultate pe masura mijloacelor noastre. Alaturi de colegii din Asociatie, am impiedicat constructia unui bloc de 13 etaje in zona istorica Gradina Icoanei, am contribuit la modificarea legii urbanismului si am iesit in strada pentru ca zonele Stirbei Voda, Gradina Icoanei si Parcul Tineretului sa isi pastreze locurile, pe harta si asa lezata a capitalei.

Am decis sa candidez la Primaria Bucurestiului pentru ca stiu ca din pozitia de primar pot sa fac lucruri mult mai consistente decat din cea de reprezentant al societatii civile.

Sunt convins ca o viziune coerenta asupra planului de urbanism, atragerea de specialisti de top in pozitiile cheie din administratie si o buna cunoastere a legii, insotita de un demers sustinut al respectarii ei, ar putea sa transforme Bucurestiul nostru intr-o capitala europeana.

Pentru a ma putea inscrie in cursa electorala am nevoie de 36.000 de semnaturi pana pe 1 mai. Am strans 19.000 in trei saptamani. Ajuta-ne, te rog, sa strangem restul, rugandu-ti cunoscutii sa semneze formularul alaturat.

Timpul e scurt: pana la data de 22.04.12 se poate trimite gratuit prin posta formularul. Zicala aia cu „nu lasa pe maine ce poti face azi": e mai pe bune ca niciodata !

Odata ce am strans aceste semnaturi in calitate de independent, fara paine si circ, ci doar din sprijinul celor carora nu le place sa stea cu mainile in buzunar, ne vor sprijini incet dar sigur si aceia care de 20 de ani cred ca nu se poate face nimic... cand sunt atatea de facut! Si cand experienta ne-a demonstrat ca de fapt chiar se poate!

Daca doresti sa te implici in campanie mai mult de atat, scrie-ne la contact@nicusordan.ro.

Ajutorul tau conteaza. Impreuna putem schimba Bucurestiul.

Multumesc,
Nicusor Dan

www.nicusordan.ro


Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

ioan.victor.dragan@gmail.com

IMNUL REGATULUI ROMANIEI

bucuresti 1944

m

Create gif animations.

bucuresti flickriver

View most interesting 'bucuresti' photos on Flickriver