DEMISIA NEGOITA !

Totalul afișărilor de pagină

emag

22.06

marți, 26 ianuarie 2010

Ţeapă de la Rds cu telefonul Digi Mobil

Ţeapă de la Rds cu telefonul Digi Mobil: "

Acei abonaţi care au fost invitaţi la caseriile noastre pentru a preda telefonul, sunt doar cei care nu au utilizat deloc acest telefon în ultimele trei luni. Predarea telefonului mobil şi a cartelei SIM se face fără nici o plată suplimentară.

…Spune lorin Babău, director comercial al filialei Arad a RDS-RCS.

Se pare că unii abonaţi au primit acasă o scrisoare din partea firmei RCS-RDS prin care li se solicita să restituie telefonul mobil, în termen de 15 zile. E vorba de Digi Mobil primit la încheierea contractului de servicii de telefonie. Fiecare abonat era anunţat că are două opţiuni “Poţi opta pentru abonamentul de telefonie mobilă cu 2 euro (fără TVA) sau poţi achiziţiona telefonul la preţul de 30 euro (fără TVA) după predarea cartelei SIM” se preciza în scrisoare.

În caz de întârziere la predarea telefonului se va percepe o penalizare de 1 euro pe fiecare zi. Oamenii s-au speriat, majoritatea dintre ei fiind pensionari şi au venit la caseriile firmei pentru a-şi preda telefoanele. Şi au stat câte două, trei ore la rând, pentru că procedura de predare este destul de stufoasă şi necesită mult timp.

Din păcate, pentru cei de la RDS-RCS, în contract scrie că telefonul trebuie plătit, deci sume trebuie plătite către RDS-RCS doar dacă telefonul e defect.

Nu ar fi pentru prima dată când angajaţii (de la caseriţă până la depanatori) RDS-RCS iau peste picior clienţii, în special dacă este vorba de bătrâni.

© Naşul. Toate drepturile rezervate.

"

7 comentarii :

  1. Am rezolvat fara probleme dupa o serie de telefoane la sediul central RDS - pentru ca mi s-a spus ca sediile plasate in teritoriu NU AU POSTURI TELEFONICE PENTRU RELATII CLIENTI, deci prezenta personala este obligatorie. Intrucat titularul de contract nu era deplasabil, am apelat la forma de declarare pe proprie raspundere a restituirii aparatului (inca sigilat) si am atasat copia CI/BI titular si copia ultimei facturi cu sold de plata 0. Nu am avut probleme. Solicitarea unei penalitati in cazul in care nu se restituie MOSTRA acordata ca bonus nu se justifica in cazul in care nu exista un contract cert: inregistrat cu numar, iar prestatia este facturata cu 0. Situa'ia este diferita pentru cei care au utilizat facilitatea / bonusul fara sa incheie un contract cert.

    RăspundețiȘtergere
  2. am inpresia ca e dificila problema lor eu de 3 luni nu am primit nici macar fixomobilul sau macar mobilul va dati seama cat de corecti sant tara in care orice este posibil trebuie doar sa fi prost

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt foarte multumita cu telefonul digi mobil, deoarece este gratuit, este usor de umblat cu el la purtator este dragostea mea de telefon si il recomand tuturor. Multumesc rds! Maria Bucuresti!

    RăspundețiȘtergere
  4. e penal telu de la digi cel mobil daca`ti vine sa crezi nu am semnal la el in apartament !!! trebuie sa ies la geam pt o convorbire si aia cu buruiaje ca la armata sovietika !! ba deci lasama cu telefonia oferita de DIGI ca e canal si pute .....!

    RăspundețiȘtergere
  5. anonimu'le! parerea unora si altora ste ca servicul de telefonie digitala fixa si mobila de l RCS-RDS este foarte buna- calitativ si comercia,iar daca ai probleme tehnice mergi si le rezolva la service RCS-RDS - vorba lui VACAROIU : PAREREA MEA!

    repostarea de la © Naşul din 26.01.2010 a produs ceva efecte pro si contra , unul din efecte fiind chiar cooptarea lui Radu Moraru - © Naşul la grupul RCS-RDS pentru noua televiziune 10.TV.
    Sfatul meu are variante :
    -sa continui critica pentru a ajunge sa intri in negociere cu patronul RCS-RDS pentru o functie bine ascultata in retea
    -sa arunci telefonul intr-un acvariu cu pirahna
    -sa te portezi la alta retea
    - sa-ti iei o cartela de la concutenta pentru a nu face riduri de la bruiajele din jurul peretilor casei tale

    AM ZIS!
    -

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu am aflat cu stupare ca am in custodie un tel mobil digi. Care de fapt nu mi-a fost predat personal niciodata (a fost dat chiriasilor mei, care din fericire nu au vorbit DELOC timp de 3 ani, ci l-au aruncat intr-un sertar). Necazul e ca dupa 3 ani mie mi se cere telefonul sau... viata (40 EUR de fapt). Mi s-a aratat un proces verbal de predare-primire si asta demonstra ca MI s-a dat. Corect, nu? Era mai bine, sincer, daca mi se cerea dupa 3 luni de nefolosinta, dar nu s-a intamplat.

    RăspundețiȘtergere
  7. Am primit si eu instiintarea si l-am predat astazi. Interesant este faptul ca instiintarea precizeaza citez "Daca nu mai doriti sa beneficiati de seviciile de telefonie fixa..." nicidecum de serviciile de telefonie mobila. Eu am dorit sa predau si fixul sa scap de el dar nu au vrut sa-l ia. Sper sa nu ma trezesc cu factura crescuta cu 5 lei. Nu sunt zgarcit, e o chestie de principiu. Oricum de cand le-am luat nu am vorbit nici un minut macar. Fixul nu l-am conectat niciodata iar mobilul a stat inchis.

    RăspundețiȘtergere

ioan.victor.dragan@gmail.com

IMNUL REGATULUI ROMANIEI

bucuresti 1944

m

Create gif animations.

bucuresti flickriver

View most interesting 'bucuresti' photos on Flickriver