DEMISIA NEGOITA !

Totalul afișărilor de pagină

emag

22.06

miercuri, 13 ianuarie 2010

Gripa Mass-Mediană = GRIPA LU' PIGGY ! PORCUL !

Gripa Mass-Mediană: "
Peste tot auzi de gripa lu' piggy. Acum 2 zile am fost la dispensar să-mi iau o reţetă. Era plin de tinerei de peste 55 ani la facut de vaccin. Dau drumul la tv, gripă gripă gripă. Pe bloguri majoritatea scriu ştiri preluate din mass-media despre gripă. La proŞtiri tot felul de reportaje care de care mai 'interesante'.

După ce şi-a facut vaccinul anti-porcin, o femeie a intrat în comă de gradul 3. Ieşise din dispensar şi a traversat strada neregulamentar şi a fost lovită de un microbuz. După primele cercetări, conducătorul auto avea doar faţă de porc, gripă nu.

Gripa AH1N1CK0O√ⁿ⅓ a facut o nouă victima în satul Cămătari. Un bărbat de culoarea tuciului a murit. Autoritaţile nu au apucat încă să-l aresteze pentru cele 4 Mercedesuri furate în urmă cu 2 zile. Cureaua din jurul gâtului său era moştenită de la tatăl său, susţine sora lui.

Trei persoane au murit de gripa nouă în propria casă deoarece le-a fost frică să se vaccineze. Când au ajuns acolo, pompierii au constatat că imobilul nu mai era acolo.

Btw.. am auzit că 4-5 grame de cianură imunizează organismul în faţa oricarui virus. Succes.

Voi credeţi tampenile ăstea? Eu cred că-s bullshit pigshit!
"

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

ioan.victor.dragan@gmail.com

IMNUL REGATULUI ROMANIEI

bucuresti 1944

m

Create gif animations.

bucuresti flickriver

View most interesting 'bucuresti' photos on Flickriver