DEMISIA NEGOITA !

Totalul afișărilor de pagină

emag

22.06

marți, 6 ianuarie 2015

Circulara 64622/13.11.2014 a Serviciului Administrare Unitati de Invatamant Sector 3 provoaca discutii aprinse pe Facebook / Cetatean Sector 3





  • Andei AD, lui Bratara Mortii şi altor 2 le place asta.
  • Ady DeeJay "Azi mi-a picat netul si a trebuit sa petrec un timp cu membrii familiei mele ... Par oameni de treaba ..."
  • Catalin Morosanu Nu mi se pare o măsură deplasată. E un lucru pe care toți ar trebui să-l facem și anume să conservăm energia, fie ea termică sau electrică. Se consumă responsabil si se reduc costurile!
  • Dana Paula Poftim? Si ce sa fac sa tin copiii in frig si pe intuneric? In timp ce "domnii" isi permit extravagante? Mai ganditi-va..poate sunteti tata....
  • Anna Popescu Eu am termostat la centrala si l-am setat pe 17 grade in timpul zilei cand nu sunt acasa, iar de la 9 seara trece la 23 de grade. S-a intamplat sa ma intorc mai devreme acasa si nu era deloc frig. Ideea e ca temperatura nu coboara cu mai mult de 4, eventual 5 grade in cateva ore si in niciun caz nu ajunge ca cea din exterior.
  • Alex More Vorbim de scoli Catalin Morosanu nu de altceva! Nu cred ca niste amarate becuri si cateva neoane consuma bugaetul primariei.Altceva -i doare ..ca raman mai putini bani de betoane si spagi
  • Catalin Morosanu Nu sunt tată, dar dacă am citit eu bine, se precizează că se va asigura un ,,climat corespunzător pe timpul activității școlare”. Noaptea când nu e nimeni în școală în afară de paznici, nu mi se pare normal ca întreaga unitate să fie încălzită la temperatura din timpul zilei. E o risipă de energie... Atât timp cât elevii nu au de suferit, consider ca e o măsură bună!
  • Alex More Daca citesti bine si in alte declaratii de ale primariei o sa constati cu surprindere ca la rin garnd hotel se dau gratis fasole cu carnati si daca lucrul asta potoleste foamea omului e o masura buna.Mai ales ca scuteste o masa de acasa.
  • Catalin Morosanu Domnule More, am mai avut (ne)plăcerea de a mă contrazice cu dvs. fără vreo finalitate... Dacă nu înțelegeți logica elementară este problema dvs. De câțiva ani încoace și în România se marchează pe 22 aprilie Ziua Pământului. Cu siguranță nu știți despre ce este vorba... Dacă vi se pare normal ca centralele termice din școli să funcționeze la capacitate maxima în afara programului -weekend-uri, vacanță etc.- când nu e niciun elev, atunci vorbiți total aiurea.
  • Alex More Ai dreptate Dl Catalin Morosanu asa era si in 1985..86...87...88...89...Numai ca atunci ne plateam datoriile ...acum sarbatorim ziua pamantului( Nu ma pot abtine sa nu ma intreb cat din curentul consumat cu reclama de neam prost de la rin grand hotel e platit din banii mei ...sau sa fiu in spiritul dvs...de ziua pamantului o fi fost stinsa ?).
  • Ady DeeJay "Aiurea"? Adica, daca afara nu e soare, lumina naturala nexam, ger de crapa pietrele ... copiii mei trebuie sa rabde findca asa vrea un ordinar "neplatitor de taxe"? N-a vorbit nimeni de "capacitate maxima". Controlati-va si recititi-va atent comentariile. Unele sunt chiar deplasate, stimabile Catalin .
  • Marian Dumitru Mi se pare o masura de bun simt. Ce? Voi cand plecati de acasa lasati aprinse toate luminile, caloriferele pornite si toate cele patru ochiuri de la aragaz, plus cuptorul, pornite? Eu unul nu fac asa ceva. Poate gresesc eu...
  • Ady DeeJay "se interzice cu desavarsire iluminatul incaperilor pe timp de zi" Aloo, domnilor?! Voi pe ce pagina v-ati blocat?
  • Alex More Sunt blocati pe cuvantul "Negoita" ..au pornire automata..nici macar nu citesc"" se interzice cu desavarsire iluminatul incaperilor pe timp de zi""
  • Ioan-Victor Schengen Dragan poate nu se vede bine
  • Ady DeeJay Se vede, Ioan. Nu le mai posta inca o data. Oamenii NU VOR sa vada, asta e problema ...
  • Ioan-Victor Schengen Dragan Limbaj de lemn taiat din sectorul 3 ! Astia isi cauta de lucru si dau circulare copiate din arhive !
  • Anna Popescu Nu cred ca tin lumina stinsa iarna la ora 5 sau cand e innorat afara. Sincer nu pot sa cred ca e nimeni atat de exagerat. Eu stiu ca lumina artificiala ( de ex. neon) dauneaza ochilor.
  • Ady DeeJay Stimata doamna, pe termen, scurt, cititul la o lumina slaba, poate duce la dureri de cap sau la nivelul ochilor. Pe termen lung, o astfel de practica poate duce la slabirea vederii. Daca considerati asta "benefic" pentru copiii nostri ... chiar nu mai am ce comenta.
  • Dana Paula Oameni buni....ce e cu voi? Vorbim de niste copilasi de 3-6 ani (in cazul meu) care scriu....deseneaza ..coloreaza....Ce-ar trebui sa fac? Sa-i tin sa le stric ochii? Sau sa le spun parintilor sa le dea o haina in plus eventual geaca pe ei in clasa? Aveti macar idee cat de frig se face intr-o sala de clasa fara copii, doar cu niste mobila, daca centrala e oprita sau data la minim? Stiti cat e de frig dimineata si cat de greu se incalzeste? Stiti cat de repede racesc copiii? Sunt niste intrebari retorice..dar ma vad obligata sa le pun...Dna/dra. Anna Popescu nu e ca acasa....unde camere sunt mici si mobila si mochetele pastreaza caldura. Salile sunt mari si mobila nu f multa (nu ca acasa), in plus....repet sunt copii. Daca ar fi dupa mine ar trebui sa stea lejer imbracati, nu cu 2-3 bluze, dres, pulovere si alte .....haine.
  • Anda AD Anna, aceasta fotografie este postata de o profesoare careia i s-a interzis sa aprinda lumina pe timp de zi, indiferent de luminiozitatea din inauntru.
    Cat despre cat de dauntoare este lumina artificiala pt ochi, va citez dintr-o lucrare de-a mea:
    "Visual comfort is the main determinant of lighting
    requirements. Good lighting provides a suitable intensity
    and direction of illumination on the task area, appropriate
    color rendering, the absence of discomfort and, in addition,
    a satisfying variety in lighting quality and intensity from
    place to place and over time. People’s lighting preferences
    vary with age, gender, time and season. Also, the activity to
    be performed is critically important.
    A luminous environment should be appropriate to the
    function of the room: there should be enough light for
    reading, writing, or filing documents. Illumination of 300 to
    400 lux on a desk is often considered as minimum required
    levels for most of office tasks. Hallways might require lower
    levels, 100 lux, and commercial centers higher levels, 700
    lux. The building technologies have to take into account all
    these factors. The daylight factor is a measure of the daylight level at
    any position indoors as a percentage of the illumination
    levels outdoors. The daylight factor at any point on a
    working plane is calculated in terms of light coming directly
    from the sky (the sky component), light reflected from
    outdoor surfaces (the externally reflected component) and
    light reflected from surfaces within the room. The average
    daylight factor in a space can be calculated from the next
    equation:
    DF = Ein/Eout*100%
    If a predominately daylight appearance is required, then
    the daylight factor should be 5% or more if there is to be no
    supplementary artificial lighting, or 2% if supplementary
    lighting is provided. Discomfort is caused when the eye has
    to cope with, simultaneously, great differences in light
    levels, and the phenomenon is known as glare. "
  • Nelu Leonas Dana Paula, nu mai suntem pe vremea comunistilor cand se tremura in case si in clase! Asa este, insa, din ce inteleg eu, aia nu recomanda inchiderea caldurii ci programarea lor la o temperatura minima de mentinere a caldurii. Am centrala de 8 ani si ca...Vezi mai mult
  • Anna Popescu Eu am spus asta pentru ca la serviciu ma deranjeaza foarte tare lumina de neon si am dureri de cap din cauza ei. Colegii mei trag jaluzelele la geamuri in timpul zilei si aprind lumina. In acelasi timp sunt de parere ca scopul acestui regulament este de a face economie si din pacate nu de a se ingriji de ochii copiilor.
  • Dana Paula Nelu Leonas e o diferenta. Cand pleci la munca dai la minim..ZIUA. Aici se recomanda sa dai la minim NOAPTEA (la minus 18 grade). Te invit sa vezi cat e de cald dimineata....Si... ai tu impresia ca nu se mai tremura in clase...Ba se tremura cu succes in unele clase, pt ca nu functioneaza caloriferele....ba nu e presiune...In plus, eu ca adult, daca nu am 25 de grade, mi-e frig....Poate sunt eu mai friguroasa...nu stiu...Dar copiii....care sunt mult mai expusi...Vorbesc si eu asa ca opinia publica (vorba maestrului Dem Radulescu).


     UPDATE 
    ========
    Povestea merge mai departe ...Ce am scris ieri la comentarii am postat si pe FB .
     Astazi in timp ce eram in autobuzul de Moreni m-a sunat un domn de la Antena 3 (asa s-a recomandat ca ar fi - tel. 0753 313 832 ,nu retin daca si-a spus numele ) care m-a intrebat de unde am documentele de pe blog , i-am raspuns ca le am de pe pagina de Cetatean Sector 3 si am folosit-o pentru a vedea comentariile pe aceasta tema . Daca vrea subiecte mai interesanta sa viziteze pagina respectiva .Multumesc-multumesc ! Terminat. Problema mea este postarea originala cu documentul completat , postare facuta de o doamna de bine !...ori nu o vad eu , ori cineva a raporta-o sau cenzurat-o ! Erau peste 40 de comentarii pro si contra masurilor comunistoide ale Administratiei Sectorului 3 ! Bine ca le-am salvat in postarea de pe blog !
    MISTERUL A FOST ELUCIDAT : PROFESOARA CARE A POSTAT DOCUMENTUL SI-A STERS POSTAREA DE PE PAGINA Facebook " CETATEAN SECTOR 3 " DE FRICA REPRESALIILOR PRIMARIEI si Inspectoratului scolar !

        Alex VoDa Alex Cum a reusit sa faca rost de nr dvs?
        12 ore · Îmi place · 3
        Ioan-Victor SectorTrei Dragan este pe insigna FB de pe blog
        12 ore · Îmi place · 2
        Alex VoDa Alex Am inteles, eram nelamurit
        12 ore · Îmi place
        Ioan-Victor SectorTrei Dragan EU NU SUNT LAMURIT CUM A DISPARUT POSTAREA ORIGINALA DE PA PAGINA ASTA !
        12 ore · Îmi place
        Alex VoDa Alex Inseamna ca exista printre admini unul de.al lui negoita care saboteaza
        12 ore · Îmi place
        Ioan-Victor SectorTrei Dragan POATE CINEVA A RAPORTAT CA NU-I PLACE SI ZUCKERBERG S-A EXECUTAT!
        12 ore · Editat · Îmi place · 1
        Alex VoDa Alex Mda...dar ca sa raporteze ca nu ii place tre' sa aiba si un motiv pe care fbk sa.l accepte. Si eu am primit report la poze postate pe pagina mea( nu despre sectorul 3 sau ceva legat de ceea ce ne intereseaza) si am primit mesaj ca am fost raportat si banat o zi. N.am mai putut da comm, like, chek in, n.am putut posta nimic. Deci nu cred ca a fost report
        12 ore · Îmi place
        Ioan-Victor SectorTrei Dragan sa ne spuna adminii ! Je ne suis pas Admin !
        12 ore · Îmi place
        Alex VoDa Alex Pai am vrea sa stim cati admini sunt si care sunt. Si sa incerece sa ne explice.
        12 ore · Îmi place
        Georgia Radu Despre ce "postare originala" e vorba, domnule Dragan?
        11 ore · Îmi place
        Ioan-Victor SectorTrei Dragan o doamna a pus filele circularei , am inceput comentariile , am preluat-o si am marcat-o apoi au continuat comentariile . Apoi am preluat comentariile si filele marcate si le-am puus pe blog . Clar ? Azi le-am cautat si nu le-am mai gasit , poater nu am dioptriile pentru aceasta pagina ....
        11 ore · Îmi place · 1
        Ioan-Victor SectorTrei Dragan Dar nici paranoia nu e
        11 ore · Îmi place
        Ioan-Victor SectorTrei Dragan ACEST TIP DE CENZURA m-a facut sa i-au comentarii de pe FB si sa le pun pe blog ! Eu nu sunt nici Charlie , nici Bula !
        11 ore · Îmi place · 3
        Ana Maria Cioc Incredibil..in ce tara traim??? Dimineata la ora 6 la stirile Antena 1 s-a discutat acest subiect...cu amendamentul ca primarul a zis ca aceste restrictii sunt DOAR pentru Weekend si vacante.......cum asa??? Acolo scrie ca SE INTERZICE cu desavarsire.....Vezi mai mult
        5 ore · Îmi place · 4
        Georgia Radu Da, stiu si eu acea postare, domnule Dragan, dar nu am retinut cine a pus-o. Banuiesc ca doamna respectiva s-a razgandit si a sters singura mesajul...
        3 ore · Editat · Îmi place
        Carmen Octavia .....oribil,suntem in 2015,d-le Negoita?????
        3 ore · Îmi place · 1
        Radulescu Silvia Afrodita El traieste inca inainte de 1989
        1 oră · Îmi place
        Anda AD esentialul este aici: http://www.b365.ro/primaria-sectorului-3-vrea-sa-reduca...
        Primaria Sectorului 3 RAȚIONALIZEAZA LUMINA si CALDURA in scoli, pentru a...
        O directiva a Primariei Sectorului 3, condusa de Robert...
        b365.ro
        1 oră · Îmi place
        Radulescu Silvia Afrodita S-a rationalizta si apa calda la consumatorii din sector, nu stiu daca din tot sectorul dar in zona cinema Gloria apa calda este la ratie cine prinde daca prinde, dar nu prinde ca este rece pe ambele robinete, si incasarile vin normale nu altfel. Astea suna a razbunari de copil psihotic si bolnav.....o aroganta mai mare decat o aveau cei dinainte de 1989.....
        1 oră · Îmi place
        Radulescu Silvia Afrodita Primaria, ca de altfel nici o institutie a statului nu este MOSIA celui care o conduce.......
        1 oră · Îmi place
        Ioan-Victor SectorTrei Dragan Anda AD - B365 a publicat dupa mine si a preluat imaginile marcate de mine , nu-i suparare - pe mine ma enerveaza cum a disparul postarea originala venita de la o doamna profesoara ! Postarea cu vanatoarea de vulp a lui Tiberiu Poparad a ramas, cealalata era inaintea ei in jurul datei de 5-6 ianuarie .
        23 minute · Îmi place
        Ana Maria Cioc Eu inclid sa cred ca doamna profesoara le-a scos de pe grup...ca de altfel si toate comentariile dansei. Am cautat si eu de dimineata si nu le-am gasit. Stiu ca la un moment dat un minunat individ spunea ca documentele postate de ea nu sunt adevarate....iar dansa chiar a ripostat...si am comentat si eu la obraznicia individului. Nici acele comenturi nu le-am mai gasit. Inclin sa cred ca a fost un pic....obligata...sa le stearga
        8 minute · Îmi place · 1



Un comentariu :

  1. Astazi in timp ce eram in autobuzul de Moreni m-a sunat un domn de la Antena 3 (asa s-a recomandat ca ar fi - tel. 0753 313 832 ,nu retin daca si-a spus numele ) care m-a intrebat de unde am documentele de pe blog , i-am raspuns ca le am de pe pagina de Cetatean Sector 3 si am folosit-o pentru a vedea comentariile pe aceasta tema . Daca vrea subiecte mai interesanta sa viziteze pagina respectiva .Multumesc-multumesc ! Terminat. Problema mea este postarea originala cu documentul completat , postare facuta de o doamna de bine !...ori nu o vad eu , ori cineva a raporta-o sau cenzurat-o ! Erau peste 40 de comentarii pro si contra masurilor comunistoide ale Administratiei Sectorului 3 ! Bine ca le-am salvat in postarea de pe blog !

    RăspundețiȘtergere

ioan.victor.dragan@gmail.com

IMNUL REGATULUI ROMANIEI

bucuresti 1944

m

Create gif animations.

bucuresti flickriver

View most interesting 'bucuresti' photos on Flickriver