DEMISIA NEGOITA !

Totalul afișărilor de pagină

emag

22.06

luni, 24 noiembrie 2014

RO-BE-r-TONITZA NEGOIŢĂ CONSTRUIEŞTE, ILEGAL, PE UNIRII, UN ZID MONSTRUOS. Nicio autoritate de stat nu face nimic ! Noi facem sesizari publice dovedite cu fotografii ! ! !

Garda de Mediu Exista ? Inspectoratul in Constructii Grajdan si fii Exista ? ISU ? CURTEA DE CONTURI ? Consiliul Local S3 ? Consiliul Local Municipiu BUCURESTI ? Dobitocul asta este defect genetic si trebuie eliminiat imediat din administrarea sectorului 3 si a Bucurestilor ! Cine termina si apoi cine darama mostrozitatea ? Cu ce costuri ? Arhitectii care mai sunt onesti ar trebui sa ia atitudine si sa ceara excluderea din asociatia profesionala a celui ce a gandit aceste mostruozitati la ordin , pentru doi-3 arginti ! Este clar - o alta actiune cetateneasca trebuie initiata la betoanele lui BETONITZA !
 https://www.facebook.com/realitatea.bucuresti/media_set?set=a.304652359722188.1073741926.100005322789457&type=1

NOI nu vrem ZIDURI. VREM o societatea deschisă.


NEGOIŢĂ CONSTRUIEŞTE, ILEGAL, PE UNIRII, UN ZID MONSTRUOS.
Reflectă o mentalitate.
Exprimă o dorinţă. Aceeea de a controla oamenii liberi. Aceea de a încadra oamenii în CUTII, în spaţii închise, în BARĂCI.
Pe lângă banii drenaţi prin firme din ţară şi străinătate, NEGOIŢĂ ROBERT SORIN este adeptul ZIDURILOR mentale, corupţiei, controlului absolut al indivizilor, umilirii în forme diverse.
Bulevardul Unirii "plăteşte" pentru nebunia altui "constructor doctor docent", Robert Sorin Negoiţă.
FOTO DOCUMENTAR:Realitatea Bucuresti FACEBOOK 




Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

ioan.victor.dragan@gmail.com

IMNUL REGATULUI ROMANIEI

bucuresti 1944

m

Create gif animations.

bucuresti flickriver

View most interesting 'bucuresti' photos on Flickriver