DEMISIA NEGOITA !

Totalul afișărilor de pagină

emag

22.06

marți, 24 martie 2009

PETITIE ON-LINE sau REFERENDUM LOCAL=Bani aruncaţi aiurea: fîntînă arteziană de 8,68 mil. euro în Herăstrăudocumentatia a fost scoasa din sertarul smecherilor care l-au priponit pe marele profesor doctor sorin mircea oprescu in postura de semnator- sef la primaria generala a bucurestilor ! uitati-va la cursul euro cu care s-au facut calculele "economice" de electroproiect s.a ....3,30 lei/euro .....hahahahaha.....

dupa aprobarea nazbatiei vor face o rectificare si alta rectificare si de la 9 milioane de euro se va ajunge la vreo 25,conform retetelor deja aplicate si de alte gasti ,pe bani publici...


uitati-va si la semnatura lu' don' profesor si veti vedea ce orgolii nebune se afla in spatele acelei fete de otetar batran fugit de la dezalcolizare cu proteza ascunsa in buzunarul de la halat , lu'don' profesor ii plac lucrurile grandioase, numai el a avut heliport la spitalul municipal , numai el a ordonat cheltuirea unor sume importante din bugetul primariei la sfarsit de an 2008 pentru actiuni care sa aduca si bucurestii in atentia lumii prin ridicol...

NU EXISTA SOLUTIE DECAT INITIEREA UNEI PETITII ON-LINE PENTRU STRANGEREA DE SEMNATURI IMPOTRIVA UNOR ACTIUNI IRESPONSABILE
ALE PRIMARULUI GENERAL AL BUCURESTILOR...sau pentru lansarea unui referendum local

daca prostia descrisa si motivata de don'profesor - doctor - primar general va fi aprobata in consiliul general al municipiului bucuresti - inseamna ca lucrurile stau foarte prost si cardasia este majora,iar interesele pe potriva

PETITIE ON-LINE sau REFERENDUM LOCAL

via subiectiv.ro by Alex Mihăileanu on 3/24/09
Românii vor să mai bată un record de cheltuieli, de data asta cu o fîntînă arteziană cu jet mai mare decît a celei din Barcelona (47 m)

Românii vor să mai bată un record de cheltuieli, de data asta cu o fîntînă arteziană cu jetul mai mare decît a celei din Placa Espanya din Barcelona (47m)

Ghici ce lipsea din Bucureşti! O fîntînă arteziană muzicală, în Parcul Herăstrău, pe o suprafaţă de 6.000 de metri pătraţi, adică ceva mai mult de jumate de hectar. O fîntînă cu 11 "grupuri de forme de apă", cu înălţimi variabile, între 7 şi 60 de metri, "unică în Europa", la un preţ de doar, atenţie!, doar 8,68 milioane euro (calculat la cursul mediu din 2008, 3,30 lei/euro)! Adică bomboana de pe colivă, fix cea mai mare grijă a consilierilor locali din Bucureşti.

E drept, momentan e doar în stadiu de proiect de hotărîre la Consiliul General al Municipiului Bucureşti, dar ce ne facem dacă se aprobă? Aruncăm cu aproape nouă milioane de euro în balta din Herăstrău? Nu de alta, dar studiul de fezabilitate a fost deja realizat de Electroproiect SA, iar potrivit expunerii de motive, o astfel de fîntînă ar transforma Bucureştiul într-un oraş "mai turistic" (sic!).

Fîntîna arteziană muzicală ar urma să fie nu doar "unică în Europa" prin dimensiuni, cît mai ales prin "efectele speciale". Adică vor fi patru tipuri de jocuri de apă, vă daţi seama dumneavoastră, grupate sub forma literei S, cu "elementul dominant" - jetul de 60 de metri - în interiorul buclei inferioare a S-ului, unde "vor fi grupate concentric patru forme diferite de apă".

Şi, să nu uităm, jetul central va fi mărginit de "amplasarea de jeturi cu înălţimea de 30 de metri, dispuse sub forma unei parabole orientate spre exterior", cărei parabole i se vor ataşa, marginal, "două ansambluri dinamice de duze concentrice, cu o mişcare a duzelor de 108 grade din interior spre exterior şi înălţimea jetului de apă de 7 metri". Aţi înţeles, da? Oprescu vrea să mai intrăm o dată în Cartea Recordurilor.

Mai vreţi? Mai spunem: "pentru completarea esteticii fîntînii arteziene şi foarte importantă pentru realizarea show-ului este amplasarea unui ecran de apă proporţional ca dimensiuni cu întregul ansamblu". Bineînţeles, n-avem cum să uităm de proiectoare, ce vor fi după cum urmează:

  • subacvatice - fiecare jet de apă va fi luminat de dedesubt de proiectoare care îşi vor schimba culoarea "în funcţie de linia melodică sau imaginile proiectate"
  • amplasate pe mal
  • "laser cu rol în proiecţia spectacolelor de sunet şi lumini avînd ca temă anumite evenimente culturale, istorice, de divertisment"

Şi, desigur, cum altfel, videoproiectoare pentru spectacole şi evenimente transmise la TV, sistem de sonorizare, care împreună cu laserele, "va comleta" show-ul.

Acu', pe bune, chiar avem nevoie de aşa ceva în Herăstrău? Pentru că eu îmi pun problema altfel: cîte gropi astupăm cu 8,68 mil. euro? Cîte parcări amenajăm de banii ăştia? Cîtă curăţenie se poate face cu atîta amar de bani?

Altfel, luaţi de vă distraţi cu textul propunerii de hotărîre, deja semnată de Oprescu, acum, cît mai puteţi. Că atunci cînd vor cheltui 8,68 de milioane de euro pe o ţîşnitoare lîngă un lac, nu cred că o să mai fie de rîs, ci o să fie de plîns. Pînă una-alta, nu fîntîna e unică în Europa, ci disponibilitatea stupidă pe care o au edilii de a arunca cu banii aiurea. Cînd vine vorba de asta, mai unici (sic!) ca noi nu există nimeni.

© subiectiv.ro. Toate drepturile rezervate.
Here's a space for rent. Nope, it's not an apartment :)

Bani aruncaţi aiurea: fîntînă arteziană de 8,68 mil. euro în Herăstrău


Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

ioan.victor.dragan@gmail.com

IMNUL REGATULUI ROMANIEI

bucuresti 1944

m

Create gif animations.

bucuresti flickriver

View most interesting 'bucuresti' photos on Flickriver